Vakantiehuis Spanje

De laatste dagen van oktober zijn alweer aangebroken en de wintertijd is vorig weekend ingegaan. De bladeren zijn van de bomen gevallen en het wordt vroeg donker. ’s Nachts dalen de temperaturen alweer tot beneden het minpunt en de winterjas is alweer uit de kast gehaald. Verlang jij net zoals zovelen nu alweer naar het lekkere weer? Misschien is het een idee om er lekker een weekje tussenuit te gaan en om een vakantie huis te huren in Spanje. In november lekker op het strand van Mallorca liggen? Qua weer kan het sowieso, het was vandaag de 30e oktober en erg zonnig weer. De temperaturen bereikten in Spanje de 25 graden Celsius.

Vakantiehuis in Mallorca huren?

Mallorca staat bekend om haar prachtige zandstranden en heerlijke klimaat. Er is veel massatoerisme, maar als u op zoek bent naar mooie rustig gelegen gebieden dan kunt bent u in Mallorca op de juiste plek. Het prachtige Pollença is een rustige provinciestad met fraaie natuurgebieden. Dit is dé plek waar u moet zijn als u op zoek bent naar privacy en rust. Er zijn vele vakantiehuizen te huur in diverse prijsklasse. Wilt u een vakantiehuisje met een zwembad, of wilt u juist een huisje in een bosrijke omgeving, in Mallorca vindt u alles wat uw hartje begeert.

Een vakantiehuisje in het binnenland van Spanje

De Spaanse Eilanden zijn natuurlijk prachtige gebieden om naar toe te vluchten als het in Nederland koud begint te worden, maar ook het Spaanse binnenland heeft vele fantastische vakantiehuisjes die zeker de moeite waard zijn om een week of langer te huren. In het prachtige Andalusië zijn honderden mooie vakantiehuisjes te huren. Als u met een groot gezelschap op vakantie wilt zijn er luxe villa’s te huur en als u gezellig met uw wederhelft een weekje weg wilt dan kunt u bijvoorbeeld een knus appartementje huren. Mogelijkheden volop dus om er even heerlijk tussenuit te gaan!

Bron: https://www.taha.nl/