Brussels Airlines online check in

Brussels Airlines is een jonge nationale vliegmaatschappij van Belgie. Brussel Airlines is ontstaan in 2007 door een fusie van SN Brussels Airlines en Virgin Express. De vliegmaatschappij heeft een vloot van meer dan 40 vliegtuigen en vliegt wereldwijd op meer dan 70 bestemmingen en dan met name vluchten naar Afrika en het Midden-Oosten. De thuishaven van de vliegmaatschappij is op Brussel Airport.

Service Brussels Airlines

Brussels Airlines kan worden vergeleken met KLM. Tijdens de vlucht wordt je van alle gemakken voorzien zoals eten en drinken. Ook ken Brussels Airlines business class, first class en economy class. De stewards en stewardessen staan altijd voor je klaar. De piloten zijn ook uiterst bekwaam bij Brussels Airlines.

Online inchecken bij Brussels Airlines

Online inchecken bij Brussels Airlines kan ook. DIt gaat simpel bij Brussels Airlines, je klikt op de volgende link: Online inchecken Brussels Airlines Je vult je boekingreferentie of e-ticket nummer in en in de volgende balk je familienaam. Ook moet je aangeven vanaf welk vliegveld je vertrekt. Heb je dit gedaan, dan ga je naar het volgende scherm. Deze stappen zijn gemakkelijk. Je kunt hier ook aangeven waar je wilt zitten in het vliegtuig. Je kunt 24 uur tot 1 voor vertrek nog online inchecken bij Brussels Airlines.