Air Berlin online check in

Air Berlin is na Lufthansa de grootste vliegmaatschappij van Duitsland. Air Berlin probeert tegen scherpe prijzen passagiers te trekken. Ze vliegen met name in europa en op veel zonnige bestemmingen en dan met name in het Middellandse zeegebied. Air Berlin heeft een vloot van meer dan 160 vliegtuigen.

Service Air Berlin

Service is niet de belangrijkste target van Air Berlin. Veiligheid en lowbudget daarentegen wel. Service vinden ze ook minder belangrijk, omdat ze met name korte vluchten doen in Europa. Toch bieden ze wel meer service dan bijvoorbeeld Ryanair, je kunt bijvoorbeeld je stoel kiezen.

Online inchecken bij Air Berlin

Ook voor Nederlanders is het gemmakelijk inchecken bij Air Berlin. Alles staat namelijk in het Nederlands geschreven. Als je wilt inchecken heb je je boekingsnummer of ticketnummer nodig. Daarnaast moet je je achternaam invullen. Vervolgens kom in je in het volgende scherm. Je kunt kiezen waar je wilt zitten, en je kunt ook aangeven hoeveel bagage je mee wilt nemen. Laatste stap is je boardingpas uitprinten. Air Berlin heeft ook een simpele mobiele website. Ook hiermee kun je gemakkelijk de stappen voor online inchecken volgen. Met deze link ga je meteen naar de incheck pagina