Arke online check in

Arke is een grote vliegmaatschappij in Nederland. Zij verzorgen vluchten over de hele wereld, maar met name doen zij veel vluchten in Europa en naar het westen, Zuid-Amerika en het noorden (VS en Canada). Arke heeft een vloot van meer dan 10 vliegtuigen en vliegt op meer dan 70 bestemmingen. Arke werkt ook samen met Transavia wat betreft de vluchten.

Service Arke

Arke staat bekend als een prima vliegmaatschappij die zich richt op reizen waar naast de vliegticket ook het hotel is gerevereerd bij Arke, oftewel een chartermaatschappij. Toch kun je bij Arke ook losse vliegtickets bestellen. De hoogste service hoef je niet te verwachten bij Arke. Wel een veilige vlucht, voor een acceptabele prijs.

Online inchecken bij Arke

Bij Arke kun je online inchecken, maar je kunt ook alleen betaald een stoel reserveren. Voor een gewone stoel kost dit € 5,- . Dit is een uitzondering, en wij van online inchecken vinden dit persoonlijk jammer, het is immers ook een service voor Arke. Daarbij hadden ze ook 5 euro bij de prijs bovenop kunnen doen, dan had de reiziger deze onvoorziene kosten niet gehad Je kunt bij Arke online inchecken 3 weken van tevoren tot 48 uur voordat je vlucht vertrekt. Dit geldt echter niet voor vluchten naar de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Cuba. Voor de meeste vertrekkende vluchten, afgezien in Nederland kun je niet online inchecken. Hier geldt echter weer een uitzondering voor vluchten vertrekkend uit Aruba, Bonaire, Curaçao, Spanje en Griekenland. De stappen die je moet volgen om online in te checken bij Arke zijn logisch. Als je op de juiste pagina bent, wordt je gemakkelijk geleid door de website. Arke heeft ook een aantal fijne service mogelijkheden. Zo kunt je op parkeerplaats P3 meteen je grote koffers inchecken. Dit heet de drive in check in. Dit scheelt je veel gesjouw. De pendelbus staat bij P3 voor je klaar, zodat je met je handen vrij de bus in kunt. Ook heeft Arke bij vertrekhal incheck machines zodat je koffers meteen gecheckt worden en het vliegtuig in kunnen. Dit scheelt je weer een lange rij bij de incheckbalie. Kortom online inchecken is gemakkelijk, maar optimale service is het bij Arke niet. Je moet immers wel extra bijbetalen om een stoel te reserveren. Op deze pagina kun je online inchecken voor Arke.