Virgin Atlantic online check in

Virgin Atlantic Airways, meestal Virgin Atlantic genoemd, is één van de grote luchtvaartmaatschappijen van Richard Branson's Virgin Group. De basis van deze maatschappij is gevestigd op London Heathrow Airport, een Britse luchthaven en tevens de grootste luchthaven van Europa. Virgin Atlantic voert langeafstandsvluchten uit tussen onder andere Londen, Noord-Amerika, de Caraïben, Afrika, Azië en Australië. Virgin Atlantic heeft een vloot van meer dan 40 vliegtuigen en 35 verschillende bestemmingen.

Service Virgin Atlantic

Virgin Atlantic biedt geen bijzonder service maar wil de vluchten wel zo aangenaam mogelijk maken voor reizigers. Het is mogelijk om een eigen stoel te kiezen, mits u hier op tijd bij bent. Ook kunt u makkelijk en goedkoop extra beenruimte bijboeken.

Online inchecken Virigin Atlantic

Om online in te checken bij Virgin Atlantic hebben reizigers hun e-ticket nummer en vluchtinformatie nodig. Dit kan worden ingevoerd op de website. Ook moet u een geldig paspoort bij de hand houden en vermelden waar u de eerste nacht in de Verenigde Staten verblijft wanneer u uit een ander land komt. Wanneer u dit heeft ingevoerd zal de website u meer informatie verstrekken en u door het proces van online inchecken begeleiden. Online inchecken kan vanaf 24 uur tot ongeveer 2 uur voor vertrek voor internationale vluchten, en tot 65 minuten voor binnenlandse vluchten. Voor slechts twee locaties is het niet mogelijk om gebruik te maken van online inchecken. Het gaat hier om de bestemmingen Havana en Tobago.