TAP Portugal online check in

Tap Portugal is een Portugese vliegmaatschappij en heeft haar thuisbasis in Lissabon. Ze vliegen op meer dan 60 bestemming en het een vloot van ruim 70 vliegtuigen. Ze vliegen in de hele wereld, behalve Oceania en Azie. Ze vliegen echter wel op aansluitingvluchten, zoals naar Dubai.

Service Tap Portugal

Tap Portugal is een vliegmaatschappij die service belangrijk vindt. De prijzen van de vluchten worden over het algemeen als prima ervaren. De service is vergelijkbaar met KLM en Transavia.

Online inchecken bij Tap Portugal

Online inchecken bij Tap Portugal kan vanaf 48 tot 90 minuten voor vertrek. Maak je gebruik van een overstapvlucht dan kun je inchecken vanaf 23 uur voor vertrek. VoorAngola geldt dat je tot 5 uur vertrek van de vlucht kunt online inchecken. Op de website kun je ook een handig filmpje vinden voor online inchecken bij Tap Portugal. Je kunt via de volgende link inchecken: Website TAP NL Je moet eerst aangeven van welke luchthaven je vertrekt. Vervolgens kun je je Frequent Flyer Nummer doorgeven (dit is optioneel). Vervolgens geef je de datum aan van vertrek van het vliegtuig. Daarna moet je boekingsreferentienummer of ticketnummer doorgeven. Alle schermen zijn in het Nederlands. Dus check in bij Tap Portugal gaat erg simpel.