Transavia online check in

Hoe werkt online inchecken bij Transavia?

Transavia heeft het 5 stappenplan om in te checken voor uw vlucht. Als eerste moet u naar de site gaan van Transavia. Als u dat hebt gedaan moet u de vluchtgegevens invullen. Voor een aantal steden is geen vluchtnummer vereist. Dit maakt het invullen weer een stukje makkelijker. De volgende stap om online in te checken is uw persoonsgegevens in te vullen. Niet alleen van u, maar ook van u medepassagier, in het geval u met meerdere personen reist. Vervolgens kunt u uw stoel kiezen. Hier komt dus de service voor u. Wilt u dus lekker bij het raam zitten, of toch liever bij het gangpad, bij Transavia is dat geen probleem. Tot slot moet u uw boardingpas uitprinten. Deze boardingpas geeft toegang tot uw vlucht en is de poort voor een geweldige vakantie.

Wanneer kun u online inchecken?

Bij Transavia kunt u vanaf 24 uur tot 4 uur voor vertrek online inchecken. Ben u buiten deze tijden dan moet u op de reguliere manier inchecken. Dus gewoon naar de incheckbalie gaan en daar vragen om uw boardingpas.

Bagage bij Transavia?

Afgezien van handbagage, moet er betaald worden bij Transavia. Transavia heeft dit onlangs ingevoerd om zo de kosten naar beneden te brengen. Heeft u ruimtebagage dan kunt u dit aangeven bij het online inchecken. Dit is wel zo verstandig, u hoeft dan namelijk minder te betalen, dan als u het bij de incheckbalie aangeeft. De tijdwinst van online inchecken bent u echter wel kwijt. U moet namelijk alsnog in de rij staan om uw ruimtebagage af te geven. Heeft u alleen handbagage, dan heeft u het ideaal. U kunt rechtstreeks - afgezien van de douane - naar uw gate lopen. U heeft dus meer speling om op tijd te zijn voor uw vlucht.