Indigo Airlines online check in

Het is nog niet de meest bekende vliegmaatschappij onder europese reizigers, maar de kans is groot dat u binnenkort eens een vlucht bij un zult nemen. Qua europese normen is Indigo Airlines een uitstekende vliegmaatschappij. Hun online check in proces gaat ook erg gemakkelijk. Wil u online inchecken bij Indigo dan kunt u dat doen door op de volgende te klikken.

Indigo Airlines groeit snel

De budget vliegmaatschappijen schieten als paddestoelen uit de lucht. Reizigers leveren tegenwoordig graag een stukje service voor een lagere ticketprijs. Met name voor de kortere vluchten zijn de low cost Airlines in trek. Indigo Airlines is een van de snelst groeiende low cost Airline wereldwijd en is geworteld in Gurgaon, India. De vliegmaatschappij vliegt naar 37 bestemmingen, waarvan 5 internationaal. U herkent de Airline aan zijn – u raadt het al – diepblauwe kleur. Omdat het een budget Airline is, zijn maaltijden niet inbegrepen tijdens de vlucht. U kunt deze echter wel bestellen. Schoon – gefilterd – drinkwater is ongelimiteerd beschikbaar voor alle passagiers gedurende de vlucht.

Online inchecken bij Indigo Airlines

Indigo is zeer klantgericht en heft service hoog in het vaandel staan. Ze bieden uitstekende mogelijkheden om alles rondom uw vlucht online te regelen. Online tickets boeken bij Indigo Airlines is een fluitje van een cent. Het is overzichtelijk en toegankelijk en de laatste updates staan altijd meteen online. Ook kunt u voorturende updates krijgen per sms. Dan hoeft u niet eerst een computer op te zoeken om de laatste updates te checken over uw vlucht. Het is ook zeker aan te raden om online in te checken bij Indigo. Inloggen doet u met uw naam en ticket- of boekingsnummer. U kunt dan uw stoel kiezen en als u baggage in wilt checken, kan dit ook. Op het vliegveld is ere en speciale ‘bagage drop-off’ voor uw baggage. Heeft u alleen handbagage? Checkt u wel goed het toegestane gewicht. Dat voorkomt problemen vlak voor uw reis.