Lufthansa online check in

Lufthansa is een grote spele r in de luchtvaart. Het is zelfs de grootste vliegmaatschappij van Duitsland. Zo hebben ze een vloot van dan 300 vliegtuigen en vliegen ze op meer dan 225 bestemmingen wereldwijd. Lufthansa is onstaan in 1926. Het bedrijf is sinds die tijd alleen maar gegroeid. Zo zijn ze onlangs gefuseerd met Swiss Internation Airline

Service Lufthansa

Lufthansa vervoert jaarlijk miljoenen passagier. Dit is niet voor niks. Service en prijs is belangrijk voor de vliegvervoerder. Doordat een wereldwijd opererend bedrijf is kun je vaak non-stop naar je bestemming vliegen. De maaltijden zijn van goede kwaliteit en er is een zeer luxe business class. Ook hebben ze een uitgebreid amusantprogramma voor de passagiers zoals film, tv en muziek.

Lufthansa online Inchecken

Als je gaat inchecken bij Lufthansa dan is dat simpel. Als je op de volgende link klikt  wordt je naar de juiste pagina geleid. Vervolgens kun je kiezen wat voor passagier je bent. Heb je een frequent flyer card dan kun je gemakkelijk inloggen met je kaartnummer.  Ben je dit niet dan kun je kiezen voor je boekingreferentie of ticketnummer. Vervolgens kom je in het volgende scherm en daar kun je kiezen voor opties zoals bagage en stoelkeuze. Vanaf 23 uur voor vertrek kun je online inchecken bij Lufthansa.