Turkish Airlines online check in

Online inchecken wordt door steeds meer reizigers gedaan. Het is snel, efficiënt en veilig. U raakt geen tijd meer kwijt met eindeloos in de rij staan voor de incheckbalie en heeft daardoor meer tijd voor andere dingen. Ook hoeft u niet meer in de menigte op een vol vliegveld al uw waardevolle documenten tevoorschijn te halen. Het is voor zakkenrollers namelijk altijd goed zaken doen op het vliegveld. Met de online incheck service waar inmiddels heel veel vliegmaatschappijen gebruik van maken, regelt u alles rustig thuis.

Online inchecken bij Turkish Airlines

Vliegt u met Turkish Airlines? Ook deze maatschappij heeft de online incheckservice prima geregeld. Als u een ticket heeft geboekt is het heel eenvoudig. Vanaf 24 uur tot 90 minuten voor vertrek kunt u online inchecken. Als u meerdere vluchten aansluitend heeft geboekt, de eerste vlucht met Turkish Airlines is en de aansluitende vluchten met een vliegmaatschappij die een overeenkomst heeft met Turkish Airlines, kunt u tot uw eindbestemming alles online inchecken. Informatie over vliegmaatschappijen die gelieerd zijn aan Turkish Airlines vindt u op de website.

Bagage inchecken

Online inchecken kan met en zonder bagage. Als u wel bagage heeft die ingecheckt moet worden, is er op het vliegveld een ‘baggage drop-oof point’ of een ‘online check-in desk’. Hier kunt u voor internationale vluchten tot 60 minuten voor vertrek terecht en voor binnenlandse vluchten tot 45 minuten voor vertrek. Houdt wel in de gaten of u binnen het toegestane gewicht blijft, anders kan het zijn dat u alsnog erg lang moet wachten om alles in orde te maken. Als u hier rekening mee houdt, zorgt online inchecken ervoor dat uw reis ontspannen begint! Klik hier om naar de incheckpagina van Turikish Airlines te gaan.