Ryanair online check in

Bij de meeste vliegmaatschappijen is online checken een service waar je gebruik van kunt maken. Online inchecken bij Ryanair is echter een verplichting. Doe je dit niet dan wordt er een flinke toeslag voor je reis berekend wat kan oplopen tot 200 euro. In het slechtste geval kunt je geweigerd worden voor je vlucht. Daarbij kunt je tot 2 uur voor vertrek je boardingpas uitprinten. Je kunt dus niet op het vliegveld nog snel uit boardingpas aanvragen.

Service Ryanair

Ryanair is een low-budget maatschappij. Om de kosten zo laag mogelijk te houden wil Ryanair heeft graag dat iedere reiziger voordat die op het vliegveld aankomt een boardingpas bij de hand heeft. Dit betekent namelijk dat de kosten voor Ryanair worden gereduceerd. Zo hoeft Ryanair minder personeel in te zetten om je ticket uit te draaien. Online inchecken heeft naast Ryanair ook voordelen voor jou. De meeste Ryanair reizigers hebben alleen handbagage bij zich. Dit betekent dat je helemaal niet naar de incheckbalie hoeft te gaan. Je kunt rechtstreeks naar de beveiliging lopen. Een uur voordat je vlucht vertrekt ben je dus nog prima op tijd voor je vlucht als je alleen handbagage hebt. Last but not least is dat je moet online een van de redenen dat je vliegticket goedkoper is ten opzichte van andere vliegmaatschappijen.

Online inchecken bij Ryanair

Je kunt 15 dagen voor je vlucht online inchecken. bij Ryanair. Je hoeft dus niet - zoals bij de meeste vliegmaatschappijen - te wachten tot 48 uur voor je vertrekt. Bij Ryanair kun je een zitplaats niet reserveren. Als je door de schermen scrolt zult je merken dat je ontzettend veel pagina's met reclame ziet. Je moet ook daadwerkelijk aanvinken als je iets niet wilt kopen. Laat je hierdoor niet afleiden en focus je erop dat alle gegevens goed worden ingevuld. Doet je dit niet goed en vul je bijvoorbeeld de verkeerde paspoortgegevens dan eist Ryanair doorgaans een hoge vergoeding om deze fout te corrigeren. Als je hier klikt komt je op de incheckpagina van Ryanair. Heb je ook al gedacht aan parkeren bij het vliegveld, reisverzekering en het boeken van een hotel?