Online inchecken Gathey Pacific

Cathay Pacific Airways Limited is een Aziatische luchtvaartmaatschappij gevestigd in Hongkong. De luchtvaartmaatschappij opereert met een vloot van passagier- en vrachttoestellen naar 189 bestemmingen in 47 landen wereldwijd. Ze werden meerdere keren uitgeroepen tot de World's Best Overall Airline door Skytrax. Daarnaast hebben ze nog vele andere prijzen gewonnen. Momenteel vliegen er verscheidene vluchten tussen Schiphol en Cathay Pacific. U kunt via luchtvaartmaatschappij naar maar liefst 70 verschillende bestemmingen vliegen.

Service Cathay Pacific

Aan boord van het vliegtuig wordt veel service geboden. Er worden maaltijden bereid en u kunt gebruik maken van het entertainment en stroomverzieningen. Op de website kunt u daarnaast meer informatie vinden over de vluchten en vertrektijden en dergelijke. Ook voordat u op reis gaat kunt u van vele voordelen gebruik maken. Zo kunt u uw eigen stoel kiezen en makkelijk een extra stoel bij boeken.

Check in online

Bij Cathay Pacific kunt u snel en makkelijk online inchecken. Er is een Nederlandse website waar u alle informatie kunt vinden. Alle reizigers met een e-ticket kunnen online inchecken op de website. U moet uw e-ticket nummer en vluchtdetails bij de hand houden. Voor sommige landen kan het daarnaast nodig zijn om uw paspoort gegevens in te vullen. Online inchecken bij Gathey Pacific is vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek van de vlucht mogelijk. U kunt de bevestiging uitprinten of naar uw mobiele telefoon sturen.