Parkeren Eindhoven Airport

Als je moet parkeren op Eindhoven airport, zijn er veel vergelijkingwebsites, zoals Parkcare. Hier kun je het aanbod vergelijken en direct boeken. Tegenwoordig zijn er een hoop opties die absoluut niet duur hoeven zijn, waardoor je in veel gevallen een hoop geld kunt besparen. Ook zijn er veel mogelijkheden om je auto geheel betrouwbaar en veilig te parkeren, zodat je met een gerust hart op reis kunt gaan.

Parkeren nabij Eindhoven Airport

Als je het liefst heel dichtbij Eindhoven Airport wilt parkeren, kun je er voor kiezen om op P1 te parkeren. Deze parkeerlocatie heeft de kortste afstand tot het vliegveld. De parkeerplekken op P1 worden voornamelijk gebruikt voor kort parkeren, in verband met de korte afstand tot het vliegvelden het feit dat de prijzen hier vaak erg kunnen oplopen. Ben je van plan om lang te parkeren, dan is een andere locatie misschien voor de hand liggender.

Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport

P4 en P5 zijn de voordeligste langparkeerlocaties bij Eindhoven Airport. Beide parkeerplaatsen liggen op ongeveer 7 minuten lopen van de terminal.P4 (bronze parking) is de meest linker parkeerplek, P5 P5 bevindt zich aan de rechterkant van de terminal. P5 is onderverdeeld in bronze parking en budget parking. In het geval van budget parking is het mogelijk om langte  parkeren voor ontzettend lage prijzen. Hier moet je wel opletten dat je op tijd reserveert. Voor budget parking zijn er namelijk slechts een beperkt aandat parkeerplekken beschikbaar.

Gratis parkeren

Het is in verscheidene buitenwijken in en rond Eindhoven mogelijk om gratis te parkeren. Zo kun je de auto bijvoorbeeld kwijt in de wijk Meerhoven, of vlakbij de Noord Brabantlaan in de buurt van het centrum. Een andere mogelijkheid is om in Veldhoven te parkeren en met het openbaar vervoer naar de luchthaven te reizen. Hou er wel rekening mee dat parkeren op deze locaties geheel op eigen risico is. De parkeerplekken zijn niet beveiligd, en met name in Meerhoven zijn verscheidene malen meldingen gemaakt van vernielingen en dergelijke. Als je weinig geld te besteden hebt is gratis parkeren een prima optie, maar wanneer je veiligheid en betrouwbaarheid het belangrijkst vindt, is het verstandig om te parkeren op een betaalde parkeerlocatie.