Inchecken Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is het grootste regionale vliegvleld van Nederland. Er vliegen vele vliegmaatschappijen op Einhoven Airport zoals Ryanair, Wizz Air en Tranavia. Bij al deze vliegmaatschappijen in check in online gebruikelijk. Eindhoven Airport had in 2012, bijna 3 miljoen reizigers te verwerken. Deze groei zet zich door en in 2020 wil Eindhoven meer dan 15 miljoen reizigers verwerken in een jaar. De luchthaven heeft een 1 start- en landingsbaan. De groei zit dan op dit moment ook een beperking op. De bestemmingen waar naar je toe kunt vliegen zijn voornamelijk binnen Europa, maar zijn ruimschoots. Zo kun je naar vele steden vliegen in Spanje, Italie en Duitsland, ook de Oostbloklanden zijn goed vertegenwoordigd.

Online check in bij Eindhoven Airport

De incheckbalies sluiten altijd 40 minuten voor vertrek. Het is daarom handig om online in te checken. Dit kan altijd via de website van de vliegmaatschappij waarmee u vertrekt. Om de juiste website te vinden moet u kijken in de lijst van vliegmaatschappijen op deze website. Als u online incheckt, dan raden wij u wel aan om 2 uur van tevoren te komen. Dan bent u er zeker van dat u uw vlucht niet mist.

Drop off balie Eindhoven Airport

Speciaal voor transavia passagiers zijn er twee drop off ballies. De kunt u vinden bij balie 1 en bij balie 2. Als u als transavia passagier gebruikt maakt van inchecken, dan hoeft u niet via de computer vooraf in te checken.

Adres Eindhoven Airport

Eindhoven Airport kunt u gemakkelijk bereiken met de auto. Met het openbaar vervoer kunt u ook op Eindhoven Airport geraken, bedenk echter wel dat u altijd met de bus moet. Er is namelijke geen rechtstreekse treinverbinding naar het vliegveld. Gemakshalve hebben wij het adres van Eindhoven Airport hieronder vermeld: Eindhoven Airport Luchthavenweg 25 5657 EA Eindhoven Telefoonnumer: 0900 9505