Singapore Airlines online check in

Singapore Airlines is een grote speler op internationaal gebied. Ze vliegen op ruim 90 bestemmingen en hebben een vloot van meer dan 100 vliegtuigen. Deze vloot zal binnenkort weer worden uitgebreid met de nieuwste Boeings De thuishaven van Singapore Airlines is de internationale luchthaven Changi. De bestemmingen waarop Singapore Airlines bestrijkt bijna de hele wereld, zo vliegen ze in Aziƫ, Oceaniƫ, Europa, Afrika het Midden-Oosten, maar ook in Noord Amerika.

Service Singapore Airlines

Singapore Airlines is een echter service maatschappij. Zo kun je de gehele vlucht drinken en eten bestellen. Aziatisch personeel staat erom bekend dat ze erg klantvriendelijk zijn. Van de stewards en stewardessen van Singapore Airlines kun je dit ook verwachten. De vliegmaatschappij staat bekend als veilig. De piloten van Singapore Airlines zijn altijd goed getrainde piloten. Je kunt dan ook met een gerust hart de vliegtuig instappen.

Online inchecken bij Singapore Airlines

Online inchecken bij Singapore Airlines kan erg gemakkelijk. De website is nog niet in het Nederlands. Maar de website is overzichtelijk, het wijst zich dan ook vanzelf. Je kunt op 2 manieren online inchecken. Zo kun je inloggen, je moet dan echter wel een account hebben bij de vliegmaatschappij (dit heb je vaak al, als je eerder met ze hebt gevlogen. De andere weg is door je boeking referentie in te vullen. Verder moet je je achternaam invullen. Je kunt bij Singapore Airlines een plek uitzoeken in het vliegtuig, dus wil je extra beenruimte dan is dit, als de plek nog niet bezet is, mogelijk. Via deze link kom je op hun website. Je kunt online inchecken 48 uur tot 2 uur voor de vlucht. Heb je dit niet gedaan, wees gerust. Je kunt ook inchecken op de airport zelf. Klik hier om online in te checken bij Singapore Airlines.