China Southern online check in

China Southern is in 1995 opgericht. Sinds die tijd is het enorm gegroeid. Inmiddels is het de grootste vliegmaatschappij van China. Ze hebben een vloot van 438 toestellen. Ze vliegen op meer dan 120 bestemming over de hele wereld. Gauhnzou, gelegen in het zuidoosten van China (dichtbij Hong Kong) is eveneens de thuisbasis voor de vliegmaatschappij.

Service China Southern

China Southern is partner van het Sky Team, service wordt dus op een hoog niveau geregeld. China Southern vliegt ook op Schiphol Amsterdam. Voor vluchten van en naar Amsterdam is er altijd ook Nederlands sprekend cabinepersoneel aanwezig. China Southern wil hierdoor de service vergroten en meer Nederlandse passagiers overhalen om bij hun te gaan vliegen. Vliegtuigen van en naar Amsterdam zijn moderne vliegtuigen. Zo heeft elke passasgier zijn eigen beeldscherm.

Online Inchecken bij China Southern

Inchecken bij China Southern kan via de website. Als u op deze link klikt, komt u meteen op de goede pagina. Voor het inchecken heeft u uw boekingsnummer nodig. Verder moet u uw naam en telefoonnummer invullen. In de volgende stappen kunt u de plek van u stoel bepalen. De website is in het Engels. Een ander nadeel is dat je enkel per persoon kunt inchecken. U kunt 72 uur voordat uw vlucht vertrekt online inchecken.