Vakantieplezier in de Belgische Ardennen

Voor een onvergetelijke vakantie moet u in de Belgische Ardennen zijn. Het natuurlijke landschap met de bossen, bergen, het water wat door de Maasvallei stroomt, de grotten en bospaden spreken tot ieders verbeelding. Het is een paradijs voor een actieve vakantie in de natuur met mountainbiken, rotsklimmen, abseilen, speleologi, kajakken, varen met een vlot. Dezelfde omgeving leent zich uitstekend voor een spectaculaire wandeling in alle rust vanwege de schoonheid van de natuur.
Vanaf de gezellige parken zoals vakantiepark Parc les Etoiles kunt u genieten van mooie natuur en cultuur. Het park is ingericht met comfortabele en gezellige accommodaties. Op het park zijn diverse voorzieningen getroffen voor de gasten zoals een speelplaats voor de kids, toegang tot Wifi of de aanwezigheid van het restaurant. Dit park ligt aan de rand van de Ardennen. Bij uw ‘achterdeur’ beginnen de wandelpaden, fietsroutes, motorroutes, tochten met de mountainbike en niet te vergeten de ruiterpaden. Informeer altijd vooraf naar de moeilijkheidsgraad, onderschat of overschat de hoogteverschillen niet! De rondvaartboot op de Maas legt vlakbij het park aan, liefhebbers van vissen ontdekken hier diverse visstekken. Voor actuele informatie over visvergunning en rondvaarten maken, kunt u het beste op locatie informeren.

De Belgische Ardennen

Dit prachtige gebied is de trots van België. U kunt hier gemoedelijke steden en plaatsen bezoeken. Ontdek Dinant op 10km afstand van Parc les Etoiles, hier vindt u nog kenmerkende historische en streekgebonden bouwstijlen met gebruik van natuursteen. Andere mooie steden waar het zelfde voor geldt zijn Beauraing, Namur, Bouillon of Durbuy. Wandel rond in deze stadjes, maak van de gelegenheid gebruik en ga lekker uit eten in de Bourgondische stijl van België. Een vakantie met kinderen in de Belgische Ardennen is een groot succes. Maak een tocht met de stoomtrein door de Ardennen, bezoek de spannende grotten van Han of een van de themaparken. Een vakantie in de Belgische Ardennen biedt voor jong en oud eindeloze mogelijkheden.

ardennen