Ontspannen tijdens je all inclusive vakantie op Tenerife

Relaxen op het prachtige strand, genieten van de zon en vooral van het all inclusive verblijf in je accommodatie dat zijn allemaal dingen die je vooraf in petto hebt als je denkt aan een vakantie naar het mooie Tenerife. Maar het Canarische eiland heeft zo veel meer mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Wat te denken van een ontspannen dagje in een heerlijk wellness center, walvissen spotten, windsurfen of een bezoek aan de gigantische Teide. Vul de Tenerife vakantie in zoals jezelf het beste kunt ontspannen. Wilt u een leuk hotel boeken in Spanje?  Bekijk dan goed het aanbod bij de grote aanbieders!

Ontspannen op alle mogelijk manieren

Voor iedereen is het begrip ontspannen anders in te vullen. De meeste toeristen denken bij ontspannen aan het strand en heerlijk zonnen onder het genot van een cocktail die de ober van de beach club je komt brengen. Het maakt in principe niet uit wat je doet tijdens je vakantie op Tenerife want alles word ondernomen in een ontspannen sfeer. Tenminste als het goed is, dit heeft wel te maken met welk gevoel je op vakantie gaat. Als het goed is laat je al je zorgen achter en vergeet je je werk op de plaats van bestemming en dan kun je genieten van alles dat Tenerife te bieden heeft.

Nationaal Park Del Teide met als middelpunt de vulkaan de Teide

Luieren bij het zwembad of op het strand van Tenerife is heerlijk maar je kunt zo veel meer ondernemen op het Canarische eiland. Ongeacht of je in een all inclusive resort verblijft kun je er alle dagen op uit trekekn. Het is toch zonde als je niks van het eiland ziet en alleen maar ligt te luieren bij het zwembad omdat je er een gratis cocktail kunt krijgen. Kom uit je hotel en trek het binnenland in en aanschouw de Teide. Om deze vulkaan kun je niet omheen met zijn imposante top die tot 3718 meter hoog is. De Teide is onderdeel van een 200 vierkante kilometer groot natuurpark. Hoe dichter je bij de Teide komt hoe imposanter de vulkaan wordt.

Het mooiste dieren park van Europa met spectaculaire shows 

Tijdens een vakantie op Tenerife is een bezoek aan het Loro Parque een aanrader. Het gigantische grote prak heeft veel shows met onder andere zeeleeuwen, dolfijnen, papegaaien en okra’s. In de tropische tuin van het Loro Parque kun je prachtige tropische flora en fauna aanschouwen. Maar een must in het park is de geweldige show met de orka’s. In dit park is ook de okra Morgan van het dolfinarium te zien.

Spot walvissen en dolfijnen in het wild

Naast het Nationaal Park Del Teide en het Loro Parque kun je nog veel meer beleven op Tenerife. Zo kun je aan de westkant van Tenerife walvissen en dolfijnen spotten als je geen trek hebt in een commercieel park zoals het Loro Parque. In de Atlantische Oceaan rondom de Canarische Eilanden zijn dolfijnen en walvissen ook in het wild te aanschouwen. Er is voor ieder wat wils op het altijd zonnige eiland Tenerife. Zelfs als je geen zin hebt om van je all inclusive resort af te komen zal je vast en zeker nog de vakantie van je leven beleven.