Strandvakantie Turkije Turgutreis

Prachtige baaien, levendige badplaatsen en historische bezienswaardigheden zijn allemaal te vinden aan de Egeïsche kust van Turkije. De bekendste badplaats van de Egeïsche kust is Bodrum, hier kun je uiterst goed een Turkije vakantie ervaren. Bodrum wordt elk jaar overspoeld door toeristen uit alle windstreken. Wil je toch het liefst je Turkije vakantie doorbrengen aan de Egeïsche kust, maar wel van je rust kunnen genieten, boek dan een vakantie naar het nog onbekende Turgutreis. In deze tweede badplaats van de Egeïsche kust vindt je bergen, baaien, stranden, zee en natuurlijke geweldige all inclusive accommodaties. Turgutreis is een nog relatief onbekende vakantiebestemming, waardoor je er van een heerlijke rustige all inclusive vakantie Turkije kunt genieten.

Genieten in het schitterende Turgutreis

Turgutreis is een fantastische badplaats gelegen op de grens van de Middellandse en Egeïsche zee. Met het authentieke centrum, het gezellige plein, de moskee, veel winkeltjes, bars en eetgelegenheden kan iedereen zich optimaal vermaken in het onbekende Turgutreis. Direct aan het centrum grenst ook de luxe jachthaven van Turgutreis waar veel boten zijn aangemeerd. Vanaf de luxe jachthaven en de oogverblindende stranden van Turgutreis heb je zicht op de Griekse eilanden Kos en Kalymnos en Turgutreis heeft prachtige zonsondergangen. Doordat je zicht hebt op de Griekse eilanden vormen er mooie kleuren in de lucht tijdens de zonsondergangen in Turgutreis.

All inclusive accommodaties Turgutreis

Turkije is het land van de all inclusive vakanties en dat geldt ook voor de schitterende vakantiebestemming Turgutreis. De meeste accommodaties in deze geweldige badplaats zijn te boeken op basis van all inclusive. De mooie resorts liggen allemaal direct aan het zandstrand. Doordat Turgutreis een opkomende badplaats is aan de Egeïsche kust zijn er nog niet al te veel hotels en resorts gebouwd, maar de hotels en resorts die er tot op heden gelegen zijn bieden een uitstekende service en kwaliteit. Een all inclusive vakantie naar Turgutreis zal een heel belevenis zijn.