Kamperen in zonnige Europese bestemmingen

Strandvakantie

Kamperen in het buitenland is vakantie vieren in warme, unieke culturen en geweldig mooie omstreken. Europa is voor veel mensen een populaire kampeerbestemming. Door de veelzijdigheid en omdat elk land iets anders te bieden heeft. Vaak wordt er gekozen voor tropische temperaturen en zet men koers richting Zuid-Europa. De Pyreneeën, gelegen op de grens van Spanje en Frankrijk of de Alphen in Zuid-Frankrijk, Europa kent veel schitterende vakantiegebieden.

Ook onder jongeren is kamperen populair. Kamperen in Spanje of (Zuid) Frankrijk, uren chillen op de stranden aan de Middellandse Zee en feesten met bekende Dj’s tot in de late uurtjes. De landen Kroatië, Bulgarije of Hongarije zijn ook steeds meer in trek. Door de lage prijzen in deze landen is het voor jongeren aantrekkelijk om hier op vakantie te gaan.

Op www.camping-top10.nl kun je kiezen uit tien bestemming in Europa. Aan de hand van een top 10 worden scherpe aanbiedingen van campings in Europa overzichtelijk weergegeven. In het overzicht zie je in één oogopslag de naam camping, het land en de prijs. Het aanbod kan variëren in aanbiedingen van een camping zelf of van partners welke zijn aangesloten bij Camping-top10. Kampeer je het liefste in het buitenland? Via de website van Camping-top10 is jouw camping voor deze zomer zo gevonden! Want waarom zou je niet kamperen? Het is altijd gezellig om in de natuur je tent te zetten. ’s Avonds gezellig bij het kampvuur een drankje doen. En veel leuke mensen ontmoeten. Sommige associëren campings nog wel ’s met onpraktisch. Dit is echter onjuist, tegenwoordig is het sanitair en de andere faciliteiten van uitstekende kwaliteit. Hiervan ben je al helemaal zeker als je 1 van 10 campings kiest die wij geselecteerd hebben.